Om oss

Historien til Svalinn startet i 1946 da selskapet Teknisk Isolering ble etablert. Teknisk Isolering var en pioner i bransjen, og selskapet var med å legge grunnlaget for det som i dag er en stor og viktig industri her i landet.

Når næringsmiddelindustrien har utfordringer innenfor kjøl- og frys så kommer de til oss.

Svalinn er en landsdekkende entreprenør. Hovedkontoret og administrasjonen, ligger på Nesbru. I tillegg har vi avdelinger i Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim. Panelsenteret vårt ligger i Namsos. Du henvender deg dit du finner det naturlig, så hjelper vi deg videre. Les mer om oss på vår hjemmeside

Vi kjenner kravene

Svalinn er en nisjeentreprenør som bygger og monterer produkter og løsninger for spesielle behov. Vi kjenner kravene og kundenes behov innenfor kulde, isolering og hygiene. Vi kan derfor i tillegg til å bare produsere og levere produkter og løsninger også være en veileder og en sparringspartner. Dette setter kundene pris på.

Fokus på kunnskap

Samtidig er det av slike utfordringer vi øker vår kompetanse. Vi tillater oss faktisk å lære noe av kundene våre. Det er på dette grunnlaget, samt et kontinuerlig fokus på kunnskap hos våre ansatte, at vi har bygget vår kompetanse og erfaring.